01 september 2013

Mini-petrol

Vår lille, rare bulldog-pus er en vittig skrue. Hun er husets yngste blant tre puser, men også den største i vekt og fasong. Grasiøs kan hun ikke beskyldes for å være, men hun stiller gjerne opp som modell - det er jo innsiden som teller ;) Hun tar det stort igjen med en sjarmerende personlighet og er vårt lille kosetroll!
 
 
 
 
 
 
 
En Mini-pus ønsket seg en seng i petrol, og det måtte vi jo fikse på tampen av sommeren. Denne er strikket i Cortina, som de fleste andre - og denne er gjort personlig med navn inni. Nålefilting er en fantastisk ting, det er bare fantasien som setter grenser.
 
Det har blitt en del senger den siste tida, men innimellom holder jeg på med andre prosjekter. Det er bare veldig deilig å sitte med et strikketøy som faktisk ikke er et ork å ta fram - og så lenge det er puser som vil ha ull til vinteren er det et greit tidsfordriv :)
 


5 kommentarer:

 1. Så fine senger du strikker - og så fin pus♥
  Hvor får jeg kjøpt utstyr til nålfilting og er det vanskelig? kunne virkelig tenke meg å prøve dette :D

  Nyt Søndagskvelden!
  Klemmer♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!
   Nålefilting er isipisi! Du får kjøpt utstyr hos bl.a. Panduro - der har de både nåler, isoporplater til underlag og kardet ull om du vil bruke det.

   Slett
 2. Fin korg og ikkje minst herleg pus!:) Det er nok litt blått i Skagen, for den kan sjå litt lilla ut i spesielle lysforhold..'
  Ha en fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så herlige bildet av pus som koser seg med senga si. :D

  SvarSlett
 4. Så flott katteseng! Må bare lage sånn

  SvarSlett

Koselig om du legger igjen en hilsen =)