07 juni 2013

Ull på løvetannplen

Long time, no see!
Det skjer hvert år - når sola kommer frem og gradene kryper oppover, da forsvinner strikkelysten! Den har blitt erstattet med pensumlesing med påfølgende eksamener - samtidig som det har kriblet i de grønne fingrene mine.  De siste par ukene har vi planlagt årets hagearbeid - og det er jo litt kreativitet i det også, heldigvis! Noen strikkeprosjekter har likevel blitt ferdigstilt innimellom pensum og hageplanlegging.
 
Husets pelser er trofaste mot sine arbeidsoppgaver, og kvalitetssjekker de nyproduserte sengene som seg hør og bør - denne gangen i den overgrodde kattegården vår (hvordan får man bukt med den vanvittige bestanden av løvetann?). Det er viktig at kurvene er passe ullete, har en høy kant å gjemme seg bak og at de er perfekte til å gjøre seg til i - eldstepelsen har nemlig en dramaqueen i seg og viser seg gjerne fram for de som vil se.  
 
Den svarte hjertekurven er strikket i Vamse fra Rauma mens den blå stjernekurven er i Cortina Soft. Sistnevnte er et ypperlig valg når det gjelder prosjekter som trenger litt stødighet. Garnet er grovt og grelt å strikke med, men ypperlig til toving - så da er det greit å lide seg gjennom nøste etter nøste som gir en såre fingre. Kattene i huset synes sannsynligvis ikke at det er like greit at heller ikke disse kurvene skal bli værende i Casa Mjau - de lurer vel på når de skal få senger? Enn så lenge nyter de livet ute i kattegården (derav nettingen i bakgrunnen) i sommerværet.
 
***
 
Takk for alle koselige kommentarer, og velkommen til nye lesere -
gleder meg til å titte innom alle de fine bloggene deres igjen i løpet av de neste dagene!
  


2 kommentarer:

  1. Så ut som de storkoste seg:) Flotte var de :)

    SvarSlett
  2. Så herlige bilder :)
    De ser ut til å nyte både uteliv og ny seng.
    God helg!

    SvarSlett

Koselig om du legger igjen en hilsen =)